Sollicitatiecoach: hulp bij solliciteren

Bemachtig je droombaan door sollicitatiecoaching

Solliciteren is een vak apart. Je moet een breed scala aan vaardigheden bezitten: weten waar je de juiste banen kan vinden, een overtuigende brief schrijven, jezelf goed kunnen presenteren, jezelf onderscheiden van de concurrentie. Sollicitatiecoaching biedt je houvast in deze drukke en vaak onoverzichtelijke tijd.

Sollicitatiecoach nodig?

In het sollicitatieproces is zelfkennis het sleutelwoord. Hoe kan je de ander ervan overtuigen dat jij een ideale kandidaat bent, als je zelf niet precies weet waarom? Door sollicitatiecoaching ontdek je wat jou onderscheidt van andere kandidaten. We nemen je kwaliteiten onder de loep en ontdekken zo jouw persoonlijke profiel.

Mijn rol als sollicitatiecoach

Ik bied hulp zodat je leert om zo succesvol mogelijk te solliciteren. Tijdens de sollicitatiecoachingssessies krijg je inzicht in je kwaliteiten en geef ik je op basis hiervan praktische tips. Hierdoor krijg je antwoord op onder meer de volgende vragen:

  • Hoe verkoop ik mezelf tijdens een sollicitatiegesprek?
  • Weet ik mezelf kort en krachtig te presenteren?
  • Ben ik goed voorbereid en stel ik de juiste vragen?
  • Straal ik de juiste persoonlijkheid uit?
  • Hoe ziet mijn cv eruit en waar zitten kansen voor verbetering?
  • Hoe benader ik succesvol de arbeidsmarkt?

Sollicitatiecoaching of loopbaancoaching?

Klaar voor verandering, maar weet je nog niet concreet naar wat voor functie je wil solliciteren? Ik bied ook loopbaancoaching aan, waarbij we eerst kijken wat voor jou de volgende stap in je loopbaan is. Lees meer over loopbaancoaching.

Contact opnemen over sollicitatiecoaching

Wil je informatie over sollicitatiecoaching of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op, ik help je graag!

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!