Mijn werkwijze

Hoe help ik jou je doelen te bereiken?

“Niemand is te jong of te oud om nieuw gedrag aan te leren of nieuwe wegen in te slaan.” Dat is mijn motto. Dit betekent dat er voor iedereen kansen liggen voor verandering en we samen door coaching die kansen voor jou gaan blootleggen. Ik beschouw een coachingstraject als geslaagd wanneer jij je patronen, overtuigingen en kwaliteiten helder hebt en vanuit daar stappen kunt zetten naar een nieuwe toekomst.

Doorbreek je patronen en volg je intuïtie

Ik ben er van overtuigd dat veel mensen diep van binnen zelf voelen wat goed voor ze is. Helaas merk ik dat veel mensen met een coachingsvraagstuk erg in hun hoofd blijven zitten. Want er ontstaan in je leven gedragspatronen en bijbehorende stemmetjes die je tegenhouden: bijvoorbeeld “Je bent niet goed genoeg” of “Zie je, je kan dit echt niet”. Of je nou kiest voor een persoonlijk coachingstraject of voor een cursus in groepsverband, één thema staat centraal in mijn werkwijze: ik help je deze patronen te doorbreken zodat je weer kan vertrouwen op je intuïtie.

Individuele coaching op maat

In de individuele coaching kies ik uit mijn brede scala aan technieken welke aanpak bij jou en je persoonlijke coachingsvraagstuk past. Samen kijken we naar je gedrag. Wat doe je, of wat doe je juist niet? En vooral: waarom is dit zo? Met deze inzichten gaan we samen aan de slag. Ik denk actief met je mee en help je zo ontdekken welke stappen de juiste zijn voor jouw persoonlijke situatie. Zo hebben we met 6 à 8 sessies een concreet plan opgesteld waarmee jij aan de slag kan. Afhankelijk van de situatie heb ik verschillende methoden die ik toepas, zoals voice dialogue, oplossingsgericht coachen, mental coaching en HartCoherentie.

Cursussen met aandacht voor jouw vraagstuk

Door middel van werkboeken en opdrachten leer jij in een cursus je patronen te herkennen en ermee om te gaan. Ook ga je soms in een groep aan de slag, waardoor je in contact met anderen tot nieuwe inzichten komt. Maar ook al werken we in een groep, je krijgt altijd voldoende ruimte om jouw persoonlijke vraagstukken uit te spreken en hiermee aan de slag te gaan. Bij sommige groepscursussen plannen we bijvoorbeeld een individuele sessie in, waarin we tot de kern komen van jouw vraagstuk.

Wat is jouw coachingsvraag?

Je kan voor de meest uiteenlopende vraagstukken bij me terecht. Vaak herkennen deze mensen zich in een van de volgende thema’s.

Ik hoor graag van je!

Waar kan ik jou bij helpen? Neem contact met mij op!

 

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!