Werkstress verminderen of voorkomen

Ontdek wat jij nodig hebt voor meer werkplezier

Het is een veelvoorkomend vraagstuk in de drukke moderne westerse samenleving: hoe voldoe ik aan alle hoge verwachtingen die aan me worden gesteld? Aangezien iedereen anders is, is hier geen universeel antwoord op te geven. Als mensen geen hapklaar antwoord kunnen vinden, blijven ze vaak vastzitten in patronen die ze in de loop der jaren hebben ontwikkeld.

tjepkema-coaching-werkstress-verminderen

Helaas bieden deze patronen vaak geen constructieve aanpak voor het verminderen of voorkomen van werkstress. Terwijl werk vaak een van de grootste stressfactoren is in het leven. Coaching biedt antwoorden op vragen zoals “Wat kan ik tegen een burn out doen?” of “Ik ben overspannen, en nu?” Ook al voelt het soms niet zo als je er midden in zit, burn out en overspannenheid zijn vormen van werkstress die je kunt verminderen of voorkomen.

Ik help je je werkstress verminderen

Er zijn verschillende manieren waarop je kan leren beter om te gaan met werkstress. Al deze wegen leiden tot hetzelfde resultaat: het verkrijgen van vitaliteit op je werkplek. Omdat ieders situatie anders is, bied ik drie verschillende vitaliteitstrajecten. Zo vind je altijd een aanpak die bij jouw wensen past.

  • Wil je in korte tijd werkstress verminderen? Kies dan voor de vitaliteitsdag. In één dag komen we samen tot de kern: welke factoren veroorzaken jouw werkstress en waar komen die vandaan? Hierbij gaan we ook in gesprek met je leidinggevende en stel je een concreet plan op waarmee jullie samen je werkstress kunnen verminderen. Lees meer over de vitaliteitsdag.
  • Wil je de langer tijd nemen om dieper in te gaan op hoe jij in jouw specifieke situatie werkstress kan verminderen? Dan bied ik je persoonlijke vitaliteitscoaching op maat. Lees meer over vitaliteitscoaching.
  • Je kan ook kiezen voor een cursus waarbij je volgens een programma jouw persoonlijke vitaliteitscode gaat kraken. Dit doe je door het maken van opdrachten en inzichten die ontstaan tijdens de groepsdynamiek. Lees meer over de vitaliteitscursus.

Ik vertel je graag meer

Wil je meer informatie over het verminderen of voorkomen van werkstress, of wil je een afspraak maken? Neem contact met mij op, ik help je graag.

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!