Vitaliteitscoach

Ontdek jouw weg naar meer vitaliteit

Geen zin om op te staan? Moe, futloos of veel stressgevoelens? Weet je niet waarom je vastloopt in je huidige werk? Of zoek je een betere balans tussen werk en privé?

Als vitaliteitscoach help ik je oplossingen te vinden. Samen vinden we de onderliggende oorzaak van je probleem en komen we tot een passend plan van aanpak.

“The only way out, is to go in”

Tijdens persoonlijke vitaliteitscoaching gaan we in op jouw verleden en hoe daardoor je huidige situatie tot stand is gekomen. In deze informatie liggen aanwijzingen voor de volgende stap die je moet zetten om vitaler op werk te zijn. Dit alles doen we op jouw eigen tempo. Want: de enige manier om te veranderen is om de ruimte en tijd te nemen voor onderzoek naar nieuwe mogelijkheden, vaardigheden en gedrag.

Klanten reageren enthousiast op deze manier van coachen:

“Ik heb heel veel plezier van je coaching gehad en mijn zoektocht naar mijzelf is toen spontaan begonnen. Ook kwam het besef dat ik nog erg vast zat aan het verleden en dat ik toen muren had opgeworpen die nu niet meer nodig zijn. Ik ben je echt nog steeds heel dankbaar voor de vitaliteitscoaching: het was een ommekeer voor mij.”

Andere wegen naar meer vitaliteit

Wil je in korte tijd je vitaliteit op werk verhogen? Het is ook mogelijk om een vitaliteitsdag te volgen. Hierbij staat een dag lang jouw vraag centraal en blikken we later tijdens een terugkommiddag terug op de resultaten die je op basis hiervan hebt bereikt. Als je diepgaander inzicht wilt in je specifieke patronen past misschien de cursus ‘Kraak je vitaliteitscode beter bij je. Door middel van een werkboek en groepsbijeenkomsten leer je in deze cursus wat jij nodig hebt om vitaal te blijven op de werkvloer.

Contact opnemen over vitaliteitscoaching

Wil je meer informatie over wat ik voor je kan betekenen als vitaliteitscoach of wil je een afspraak maken? Bel me op 06 30 54 68 37 of stuur een mailtje naar marjon@tjepkemacoaching.nl.