Meer vitaliteit in één dag

Ontdek en doorbreek je stresspatronen tijdens de vitaliteitsdag

Hoe zou het zijn om al na één dag meer ontspanning in je werk te ervaren door stress te reduceren? Dat is precies wat we gaan bereiken tijdens de vitaliteitsdag.

Voor wie is de vitaliteitsdag

Deze dag is bedoeld voor iedereen die merkt dat hij of zij niet zo lekker in hun vel zit op de werkplek, maar het moeilijk vindt de vinger te leggen op de oorzaak. In één middag leggen we jouw stresspatronen en de onderliggende overtuigingen bloot.

Hoe ziet je dag vol vitaliteit eruit

Minder stress ervaren begint altijd met bewustwording. Daarom krijg je voordat de dag begint een werkboek. Zo krijg je tijdens de dag inzicht in je stresspatronen en onderliggende overtuigingen waaruit deze patronen voortkomen.

Frisse nieuwe inzichten ontstaan niet in je oude vertrouwde omgeving. Dus: weg achter het bureau, en wandelschoenen aan! In de prachtige Twentse natuur komen we al wandelend tot rust en sneller tot inzicht. Dit is goed voor je brein en je lijf.

Na de vitaliteitsdag

Twee weken later blikken we tijdens een sessie terug op de inzichten die je hebt opgedaan tijdens de vitaliteitsdag. Hoe heb je de dag ervaren? Stressreductie en vitaliteit op het werk staat niet los van de mensen met wie je werkt.

Wat heb je geleerd en hoe pas je dit toe op de werkvloer? Loop je nog ergens tegen aan? Je eindigt met het bespreken van jouw actieplan dat je hebt opgesteld om weer fris en vitaal in je werk te staan.

Enkele reacties van klanten:

“Ik wist niet dat het zo eenvoudig was om minder stress te ervaren”

“Een waardevolle dag die mijn hart naar mezelf heeft geopend”

“Deze dag heeft me veel handvatten en inzichten gegeven, dank je wel!”

Praktische informatie

Jouw vitaliteitsdag en de terugkomsessie plannen we samen op een moment dat jou goed uitkomt. Lunch en koffie of thee met wat lekkers zijn inbegrepen.

Meld je aan voor de vitaliteitsdag

Wil je je aanmelden voor de vitaliteitsdag, of heb je interesse in meer informatie? Bel me op 06 30 54 68 37 of stuur een mailtje naar marjon@tjepkemacoaching.nl.

Uitgebreidere coaching dan vitaliteitsdag?

Als je behoefte hebt aan uitgebreidere coaching dan deze vitaliteitsdag, is de cursus ‘Kraak je vitaliteitscode’ interessant. Heb je een eigen vraagstuk waar je liever individueel en op eigen tempo op ingaat? Start dan een traject vitaliteitscoaching.

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!