Slanker Met Je Hart Ritme


Ben jij ook weleens op dieet geweest? Was er tijdens dit dieet een moment waarbij je vreselijk veel moeite moest doen om gemotiveerd te blijven, omdat je weer afstevende op het moment dat je je niet meer aan de regels kon houden? Wil je de oorzaak van je overgewicht werkelijk doorbreken?

Jose Boekema 1

Wees gerust, je bent niet de enige die in de vicieuze cirkel van een dieetverslaving stapt.

Herken jij de volgende situaties?

• Heb jij veel mooie kledingstukken in je kast hangen, voor honderden euro’s… die je niet meer aan kunt?
• Schrik je je een hoedje als je optelt hoeveel je al hebt uitgegeven aan diëten?
• Ben je klaar met het jo-jo effect?
• Twijfel je of aanpassing van jouw voeding werkelijk de oplossing is om af te vallen?

Veel mensen gebruiken een dieet om af te vallen. Ze horen van anderen dat ze goede resultaten behalen, ze zijn wanhopig omdat ze weer zoveel zijn aangekomen en zijn weer op zoek naar DE volgende oplossing. Om af te vallen hoppen ze van het ene dieet naar het andere…. De één nog extremer dan de ander.

Ik wil je graag inspireren dat een dieet jou niet gaat helpen. Sterker nog, sommige mensen eten super gezond en vallen nog steeds niet af. Ook de tactiek van jezelf van alles ontzeggen helpt niet.

Geloof ons, ik weet er alles van. Ik ken bijna alle diëten en heb er vele uitgeprobeerd. Ook weet ik alles over het jojo-effect: afvallen, aankomen en nog erger, zwaarder wegen dan ooit tevoren.

Tot ik erachter kwamen wat er werkelijk schuilt achter het overgewicht. Ik werd bewust van de boodschap en deze gaat veel verder dan alleen een dieet volgen. Door middel van Hartcoherentie ben ik hiervan bewust geworden. Geen dieet, geen cardio… simpel het ritme van ons hart… Zeker toen ik ontdekte hoe deze in relatie staat met eten en gewicht.

Wil jij kennis maken met een goede manier om je dieetverslaving te doorbreken en je werkelijk bevrijd voelen van de dieetstress?

In mijn training ‘Slanker met je Hart Ritme’ ga ik jou inspireren om niet meer gefrustreerd een dieet te volgen en toch slanker te worden.

Stop met het dieetgevecht en volg je eigen Hart Ritme!

WAARMEE WIL IK JE INSPIREREN? ♡

✓ Je leert wat #hartcoherentie is en wat de relatie is met eten.

✓ Je oefent je hartcoherentie zodat je er thuis mee aan de slag kunt gaan.

✓ Je krijgt uitleg over hoe eten en emoties bij elkaar horen.

✓ Je krijgt een #vitaliteitsscan waardoor je inzicht krijgt in je eigen levenslust en energie.

✓ Je oefent met mooie visualisaties

Hoe lijkt het je om:
• Nooit meer op dieet te hoeven
• Te genieten van eten zonder stress
• Je bewust te worden van je patronen
• Slanker te worden door je eigen hart ritme
• Ontdekken wat de werkelijke oorzaak van je overgewicht is

Wie ben ik?

Marjon

Marjon Tjepkema: Loopbaan en Vitaliteitscoach

Al op jonge leeftijd kampte ik met overgewicht en op mijn 12e jaar al mijn eerste dieetervaring opgedaan. Vele diëten en dito leefwijzes zijn er gevolgd en mijn gewicht is ook alle kanten opgegaan. Dit is het jaar dat ik 50 jaar word en sinds vorig jaar kan ik het diëten eindelijk weerstaan. Eeuwig op zoek geweest naar de heilige graal die er niet blijkt te zijn. Heerlijk om diëten en mijn gewicht los te kunnen laten door middel van één van de allersimpelste manieren: je ademhaling afstemmen op je hartritme. De manier waarop leer ik je graag! Humor is daarbij voor mij belangrijk.

NIEUWSGIERIG?

Wil je geen geworstel meer met calorieën, kilo’s, recepten en boodschappen, maar gericht aan de slag om jouw gewicht in balans te brengen met je hartritme?

Meld je nu aan voor een kennismakingsgesprek en maak de eerste stap om je dieetverslaving te doorbreken. Volg je hart voor een leven vol gezondheid en ontspanning.

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!