Re-integratiecoach voor traject 2e spoor

Vind een baan die past bij jouw kwaliteiten

Je bent door ziekte een tijd uit de running geweest. In zo’n situatie is het begrijpelijk dat je opziet tegen het zoeken van nieuw werk. Als re-integratiecoach help ik jou om werk te zoeken dat aansluit bij jouw kwaliteiten.

Re-integratiecoach voor tweede spoor traject

Door de Wet Verbetering Poortwachter leidt ziekte tegenwoordig niet meer per definitie tot arbeidsongeschiktheid. Gelukkig, want je wilt niets liever dan de schouders eronder zetten en weer aan de slag gaan. Wanneer je niet meer terug kan naar je oude werkgever of wanneer het onduidelijk is of dit kan, moet je een re-integratie tweede spoor starten. Ik bied jou als re-integratiecoach de ondersteuning en coaching die je nodig hebt om werk te vinden dat past bij jouw beperkingen.

Re-integratiecoaching in de praktijk

Aan de hand van wat je nog wel kunt, stellen we samen een trajectplan op. We zoeken uit welk werk bij je past en hoe je hierop het effectiefst solliciteert.

Tools van de re-integratiecoach: HartCoherentie

Door HartCoherentie leer je meer ontspannen solliciteren. Via het trainen van het ademritme en het hartritme kun je het autonome zenuwstelsel weer in balans brengen, met als belangrijkste resultaat meer bewustwording van je gedrag en emoties.

Contact over re-integratiecoaching

Wil je meer weten over wat ik als re-integratiecoach voor je kan betekenen, of wil je een afspraak maken? Bel me op 06 30 54 68 37 of stuur een mailtje naar marjon@tjepkemacoaching.nl.