Outplacementbegeleiding: grip op je loopbaan

Weer aan de slag

Ontslag is een ingrijpende gebeurtenis. Als je niet direct zicht hebt op een nieuwe baan is je toekomst onduidelijk, waardoor je al snel het gevoel krijgt geen grip op de situatie te hebben. Outplacementbegeleiding helpt je zicht op je nieuwe toekomst te krijgen. Ik stel samen met jou een loopbaanplan op en leer je gericht en effectief te solliciteren. Zo krijg je weer richting en perspectief.

Hoe ziet outplacementbegeleiding eruit?

Door middel van intensieve begeleiding ga je met concrete opdrachten aan de slag. In de eerste instantie zien we elkaar wekelijks. Je kan trajecten van verschillende lengtes kiezen, bijvoorbeeld 3, 6 en 9 maanden.

Ontdek de juiste carrière

Outplacementbegeleiding is maatwerk. Vaak beginnen we met in kaart brengen van jouw huidige situatie. Wat is jouw positie op de arbeidsmarkt, wat zijn je kwaliteiten en wat voor ontwikkelingsmogelijkheden bezit je?

Leer effectief solliciteren

De zelfkennis die je hebt opgedaan kan je goed inzetten tijdens het sollicitatieproces. Om jezelf overtuigend te presenteren, is het belangrijk om jezelf en je waarde goed te kennen. Daarnaast leer je waar je naar functies moet zoeken en hoe je een onderscheidend profiel neerzet.

Contact opnemen over outplacementbegeleiding

Wil je informatie over outplacementbegeleiding of een afspraak maken? Neem contact met mij op! Ik help je graag.

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!