Wil jij meer werkplezier?

Vind weer plezier en geluk in je loopbaan

Ga je met tegenzin naar je werk? Of moet je (opnieuw) een werkplek zoeken maar weet je niet hoe of waar? Veel mensen hebben hun carrièrepad gekozen en blijven hierin hangen. Als je met deze vragen zit, is het verstandig om te bepalen welke kloof er bestaat tussen je huidige werk en je ideale baan. Voor meer werkplezier is er een belangrijke vraag om jezelf stellen: welk beroep past bij mij?

Of je nu van de ene werkplek naar de andere wilt of er een tijdje uit bent geweest en weer met frisse moed wilt beginnen: ik help je het roer om te gooien en te koersen op meer werkplezier.

Meer werkplezier: nieuwe baan of aanpassingen in huidige baan

Bij het vinden van werkplezier zijn er twee opties: of je huidige baan meer naar jouw zin maken (jobcrafting), of op zoek naar een nieuwe carrière die beter bij jou past. Ik help je ontdekken welke optie bij jou past door middel van loopbaancoaching.

Weet je al wat voor switch je wil maken, maar weet je niet waar je moet zoeken of hoe je jouw kwaliteiten kan laten opvallen? Dan help ik je graag door middel van sollicitatiecoaching.

Soms moet je onvrijwillig stoppen met je baan. In zo’n tijd komt er veel op je af, en moet je keuzes maken. Ik help je bij je zoektocht naar een werkveld waarin jij je kwaliteiten kwijt kunt. Lees meer over outplacementbegeleiding.

Opnieuw beginnen?

tjepkema-coaching-meer-werkplezier

Re-integratie is voor veel mensen een stressvolle tijd, een nieuwe start maken kan eng zijn. Toch biedt het juist ook veel kansen: je hebt de mogelijkheid om aan een nieuwe carrière te beginnen die bij je past en waarin werkplezier centraal staat. Het is prettig als iemand hierbij de helpende hand biedt. Lees meer over re-integratiebegeleiding.

Neem contact met me op

Ik geef je natuurlijk graag meer informatie over hoe ik je kan helpen met het vinden van werkplezier in je loopbaan. Neem contact met mij op, ik help je graag.

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!