Wie is Marjon Tjepkema?

Ik stel me graag aan je voor!

Marjon TjepkemaHet is mijn missie dat jij je vitaliteit in je werk terug vindt. Het liefst voorkom ik overspannenheid en burn-out. Bij mijn voormalige werkgever ZorgSelect werd ik gegrepen door het coachingsvak. Daar mocht ik mensen begeleiden die werkloos dreigden te worden of in de WAO kwamen. Zo ontdekte ik hoeveel voldoening het me gaf om deze medewerkers met soms al forse bagage en dito geschiedenis weer naar een andere baan te begeleiden.

Mijn vorming als coach

Ik merkte dat ik van dit werk enorm inventief en creatief werd, en deze ontdekking smaakte naar meer. Naast ZorgSelect heb ik daarom door de jaren heen ook bij andere werkgevers medewerkers begeleid. Zo deed ik ervaring op als coach, trainer en HRM-adviseur binnen de zorg, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven. Ik zette uiteindelijk de stap om zelfstandig coach te worden, een besluit waar ik nog elke dag van geniet.

Een goede coach heeft intuïtie en een goede theoretische basis. Daarom heb ik in de afgelopen jaren mijn schatkist gevuld met allerlei opleidingen:

  • Hypnotherapie Practitioner bij het HIN
  • Hartcoherentie en Slanker met je Hartritme bij Kees Blase
  • Reading en healing bij de Volg je hartspecialist
  • Post-HBO opleiding loopbaancoaching bij de Saxion Hogeschool
  • Systemisch werken bij Martijn Meima
  • Mental Coaching bij Sonnevelt Opleidingen
  • Voice Dialoque in groepen & speels coachen bij Berry Coldewee en Lex Mulder
  • Voice Dialoque bij Het Balkon
  • Oplossingsgericht coachen bij Impuls Organisatieadvies

In de loop der jaren heb ik niet alleen veel kennis opgebouwd over verschillende technieken, maar ook over verschillende soorten mensen en hun coachingsvraagstukken. Zo heb ik me verdiept in stress (ook in relatie tot hooggevoeligheid) en wat dit met je kan doen. Dit komt uit persoonlijke interesse die ontstond toen ik zelf veel werkstress ervaarde. Als ervaringsdeskundige weet ik wat er nodig is om jou op dit gebied verder te helpen.

Ik uit mijn liefde voor het coachingsvak ook door er veel over te schrijven. Je kan online artikelen vinden op Vrouw en Passie, De Broekriem, mijn blog en mijn Facebookpagina.

Wat kan ik als coach voor jou betekenen?

Ik heb mijn ideale loopbaan gevonden. Dagelijks raak ik geïnspireerd door de enorme veranderingen die mijn klanten doormaken. Dit werkplezier geeft me enorm veel energie, dat gun ik jou ook! Ontdek hoe ik je kan helpen bij loopbaanvragen zoals:

Omdat ieder mens anders is, lever ik altijd maatwerk om antwoorden te geven op deze vragen. Hierbij staat wel altijd hetzelfde thema centraal: inzicht krijgen in je patronen en leren deze te doorbreken. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!