Loopbaanontwikkeladvies

Gratis loopbaanontwikkeladvies voor werkzame 45-plussers

Ben jij 45+ en werk jij tenminste 12 uur per week (in loondienst of als ZZP-er), dan kun je in 2019 gebruik maken van de subsidie Loopbaanontwikkeladvies 45+ ter waarde van 600 euro.

We moeten allemaal langer doorwerken nu de AOW gerechtigde leeftijd flink is opgeschoven. Heb jij al eens opgezocht wat jouw AOW-leeftijd op dit moment is? Heb jij al eens nagedacht hoe jij gezond je pensioen gaat halen? Zie jij jezelf nog in je huidige baan werken tot aan je pensioen? Lukt het je fysiek en mentaal om je pensioen te halen? Allemaal vragen waar je met behulp van een ervaren coach over na kunt denken tijdens het Loopbaanontwikkeladvies 45+.

Het doel van het Loopbaanontwikkeladvies is dat jij als 45 plusser wordt gestimuleerd om de regie over je loopbaan in eigen handen te houden, zodat je beter voorbereid bent op de wijze waarop je invulling gaat geven tot aan het einde van je carrière.

Loopbaancoaching 45 plussers

Tijdens de coaching ga je actief nadenken over hoe jij je gezond werkend jouw pensioenleeftijd wilt bereiken om zoveel mogelijk uitval door ziekte of werkloosheid te voorkomen. Het ontwikkeladvies helpt hierbij doordat het inzicht geeft in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, jouw competenties en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Het resultaat van het ontwikkeladvies is een persoonlijk ontwikkelplan waarin je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot je pensioen.

Het loopbaanontwikkeladvies 45+ is een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze subsidieregeling geldt voor alle beroepsgroepen, ongeacht functie en/of nivo en is óók van geldig voor ZZP-ers. 

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2018/12/31/gratis-ontwikkeladvies-voor-45-plusser

Wil jij actief stil staan bij jouw toekomst? Wil je dat ik jou hierbij ondersteun? Stuur dan een email naar marjon@tjepkemacoaching.nl. Ik nodig je vervolgens uit voor een telefonische intake van ongeveer 20 minuten waarin we bespreken of je definitief wilt deelnemen, of je voldoet aan de voorwaarden en wat het Loopbaanontwikkeladvies voor jou kan opleveren.

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!