Loopbaanontwikkeladvies NL leert door

Gratis loopbaanontwikkeladvies 

Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of elders.

Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen dankzij de subsidieregeling NL leert door gratis een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Met zo’n ontwikkeltraject krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Als gekwalificeerd loopbaanadviseur kan ik je steunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Vanaf 1 december 2020 zijn er weer 50.000 ontwikkeladviestrajecten beschikbaar.

Ben jij tussen de 18 jaar en 67 jaar en heb je een loopbaanvraag, dan kun je  vanaf december 2020 weer gebruik maken van de subsidie Loopbaanontwikkeladvies in het kader van NL leert door ter waarde van 700 euro. Voor jou is het gratis, als je alle benodigde documenten invult, ondertekent en aanlevert, vraag ik na afloop van het traject de subsidie aan.

We moeten allemaal langer doorwerken. Heb jij al eens opgezocht wat jouw AOW-leeftijd op dit moment is? Zie jij jezelf nog in je huidige baan werken tot aan je pensioen? Weet jij hoe je met je huidige functie in de arbeidsmarkt ligt?  Wil je nog een studie volgen maar je weet niet welke? Allemaal vragen waar je met behulp van een ervaren en gekwalificeerde loopbaancoach over na kunt denken tijdens het Ontwikkeladvies in het kader van NL leert door.

Het doel van het Ontwikkeladvies is dat jij wordt gestimuleerd om de regie over je loopbaan in eigen handen te houden, zodat je beter voorbereid bent op de wijze waarop je invulling gaat geven tot aan het einde van je carrière.

Loopbaancoaching 45 plussers

Tijdens de coaching ga je actief nadenken over jouw loopbaanperspectief vanuit jouw huidige werk met behulp van een arbeidsmarktscan, jouw competenties en vaardigheden en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Het resultaat van het ontwikkeladvies is een persoonlijk ontwikkelplan waarin je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven.

Het loopbaanontwikkeladvies NL leert door in het kader van NOW 3 is een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze subsidieregeling geldt voor alle beroepsgroepen, ongeacht functie en/of niveau en is óók van geldig voor ZZP-ers en zelfstandigen. 

https://hoewerktnederland.nl/awerknemen/leren-en-ontwikkelen

Wil jij ook actief bezig zijn met jouw (toekomstige) loopbaan? Wil je dat ik jou hierbij ondersteun? Stuur dan een email naar marjon@tjepkemacoaching.nl. Ik nodig je vervolgens uit voor een telefonische intake van ongeveer 20 minuten waarin we bespreken of je definitief wilt deelnemen, of je voldoet aan de voorwaarden en wat het Ontwikkeladvies voor jou kan opleveren. Ik ben NOLOC gecertificeerd.

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!