Loopbaancoach

Vind werkplezier en werkgeluk in je huidige of een nieuwe functie

Voelt je baan niet (meer) goed? Wil je een stap verder komen in je carrière of wil je juist een carrièreswitch maken? Loopbaancoaching geeft je inzicht in wat je precies wilt en hoe je dit bereikt.

Grip en inzicht door loopbaancoach

Vaak is het moeilijk door de bomen het bos te zien en te ontdekken waar je moet beginnen. Als loopbaancoach bied ik houvast door het geven van nieuwe inspiratie, motivatie en inzicht in je sterke en zwakke kanten.

Welk beroep past bij mij?

Door middel van individuele gesprekken krijgen we met loopbaancoaching duidelijk waar je nu staat, waar je goed in bent en waar je heen wilt. Ik stel jou de juiste vragen waarmee we komen tot een beroep dat bij jou past. In een traject van 6 à 8 sessies bied ik actieve begeleiding en oefeningen waarmee jij weer sturing en richting geeft aan je loopbaan. Jij sluit af met een concreet plan van aanpak om jouw doelen te bereiken.

Loopbaancoach of sollicitatiecoach?

Weet je al wat de volgende stap in je loopbaan wordt, en wil je goed voorbereid aan de slag met solliciteren? Ook daar help ik je graag mee. Lees hier meer over sollicitatiecoaching.

 

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!