Kraak je vitaliteitscode: in 3 maanden jouw vitaliteit terug

Ontdek jouw persoonlijke weg naar meer vitaliteit en werkplezier

Voel jij je enorm betrokken bij je werk, maar heb je twijfels of je het nog wel volhoudt tot aan je pensioen? Misschien pieker je veel over je werk, waardoor je slecht slaapt en je voortdurend moe en uitgeblust voelt.

Veel professionals in zorg en onderwijs raken overspannen of burn-out en keren niet terug in hun werk. Ze leggen zichzelf hoge eisen op en kunnen moeilijk omgaan met de hectiek en vele prikkels in onze maatschappij. Ongezonde stress neemt het over van gezonde stress.

Je slaapt slecht, je bent snauwerig, je wordt perfectionistischer, je verliest je zelfvertrouwen, je gaat steeds slechter presteren, je voelt je niet meer gezien, je krijgt misschien zelfs een arbeidsconflict of een functioneringsprobleem. Allemaal verschillende uitingen van ongezonde stress.

Hoe krijg je dan het plezier en de zingeving in je werk weer terug? Hoe voorkom je een overspannenheid of een burn-out of baanverlies? Of, indien van toepassing, hoe vind je een baan die beter bij je past?

Kraak jouw unieke vitaliteitscode

Wat jou gaat helpen, is inzicht in jouw unieke vitaliteitspatroon.

Om jouw vitaliteit en werkplezier terug te krijgen is het nodig dat

 • jij je bewust wordt van jouw patronen en overtuigingen en die waar nodig gaat bijstellen
 • dat je keuzes gaat maken hoe jij je tijd energievoller gaat besteden, en
 • dat jij duidelijk krijgt dat jij de belangrijkste speler in het veld bent met betrekking tot het eigen verantwoordelijkheid nemen voor je loopbaan en vitaliteit.

Dit is precies waarmee ik je inspireer in mijn programma ‘Kraak je vitaliteitscode’ waarin je leert:

 • Hoe je vanuit zelfvertrouwen moeilijke gesprekken op je werk aangaat en je durft uit te spreken.
 • Hoe je weer je zelfregie pakt en je zelf weer aan de knoppen in je leven draait.
 • Hoe je komt tot gezonde stress, waardoor je je weer fit en vitaal voelt.
 • Hoe je een andere passende baan vindt en hoe te solliciteren indien dit van toepassing is.
 • Hoe je je werkplezier weer terugvindt.

Het kraak je vitaliteitsprogramma bestaat uit een online programma en individuele coachingsgesprekken en neemt je stap voor stap mee in jouw loopbaan- en vitaliteitsvraagstuk:

Je krijgt toegang tot mijn online programma dat bestaat uit 6 modules met daarin allerlei opdrachten waarvan de uitwerking in de coachingsgesprekken wordt besproken. Je kunt in  alle rust en in eigen tempo werken aan deze modules. Je kunt de opdrachten in de modules volgordelijk maken, maar dat hoeft niet persé. Wat bij jou het meeste speelt pakken we als eerste aan.

 • Module 1 Wie ben ik? je krijgt hier inzicht in je kwaliteiten, patronen en overtuigingen en handvaten hoe dit om te buigen;
 • Module 2: Stresspatronen, ongezonde en gezonde stress. Je krijgt hier inzicht in je eigen stresstype en patronen en hoe te komen tot gezonde stress;
 • Module 3: wie ben ik en wat kan ik? In deze module gaan we verder met je kwaliteiten en vaardigheden en je krijgt een totaaloverzicht van je kennis en je kunde;
 • Module 4: Wat kan ik en wat wil ik? Wat zijn mijn drijfveren en waar zou ik willen werken in relatie tot wat ik kan?
 • Module 5: leren solliciteren en netwerken: Wat is voor jou de beste manier om te solliciteren en je te presenteren. Hoe kom ik aan een andere baan?
 • Module 6: Vitaliteitsplan maken. Wat is jouw unieke vitaliteitsplan en hoe kom je tot het door jou geformuleerde einddoel?

In de tweewekelijkse coachingssessies krijg je al mijn aandacht en stem ik mij volledig op je af. Welk vraagstuk speelt er op dit moment?  Maatwerk dus. Zodat jij je eigen vitaliteitscode kunt kraken!

Bonus: hartcoherentie training ter waarde van 1000 euro.

Als extra bonus krijg je van mij een hartcoherentietraining. Hartcoherentie is een ademhalingstechniek die je op een eenvoudige manier kunt aanleren. Als jij je ademhalingsritme en je hartritme met elkaar in balans brengt, sta je versteld van het resultaat: het ontspannen van je brein en het vergroten van je lichaamsbewustzijn. Het resultaat is snel voelbaar en levert je snel gezondheidswinst op. Je wordt onder andere rustiger in je hoofd en in je lijf en je gaat beter slapen.

Wie is Marjon Tjepkema:

Mijn naam is Marjon Tjepkema en ik inspireer al heel wat jaren medewerkers als loopbaan- en vitaliteitscoach om overspannenheid en burn-out in werk te voorkomen of hiervan te herstellen.

In mijn praktijk help ik professionals in zorg en onderwijs als zij zich verliezen in het werk en hun passie dreigen kwijt te raken. Ik laat zien hoe ze eenvoudig de zelfregie weer terug kunnen nemen en hun passie terug te vinden in eigen of ander werk.  Zodat je binnen 3 maanden je vitaliteit terug krijgt, en weer met energie en plezier naar je werk gaat.

In 3 maanden je vitaliteit terug

Wil je ook in 3 maanden je vitaliteit weer terug? Heb je belangstelling om mee te doen aan Kraakjevitaliteitscode? Gun jezelf een vitaler leven en mail naar marjon@tjepkemacoaching.nl of bel 06-30546837. Samen bespreken we of het programma bij je past en wat de mogelijkheden voor jou op dit moment zijn.

Dit programma is ook geschikt voor re-integratie 1e of 2e spoor en outplacement. Het kan in deze situaties zijn dat je meer tijd nodig hebt om je vitaliteit terug te vinden. In een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden.