Hypnosevisualisatie

Beluister mijn gratis hypnose visualisatie!

In 2019 ben ik met hypnose gaan werken en gemerkt dat dit een krachtig middel is om via je slimme onbewuste, patronen of overtuigingen te doorbreken.

De verwachting is dat het virus Covid-19 de komende jaren niet meer uit onze maatschappij is weg te denken. We hebben ons te schikken in een nieuwe (ab)normaal van de anderhalve meter maatschappij. Het wachten is op een vaccin gevonden is en dat kan nog wel even duren. Voor de meesten van ons niet prettig, de angst om ziek te worden blijft nog wel een tijdje spelen.

Ik heb voor jou een krachtige hypnosevisualisatie gemaakt waarmee jij je immuunsysteem kunt boosten voor het geval je bang bent om met het COVID-19 virus besmet te raken of je besmet bent geraakt. Je maakt hierdoor op een simpele manier kennis met de kracht van hypnose in samenspraak met je onbewuste brein.

Ik ga ervan uit dat je hiermee het zelfhelend vermogen van je lichaam kunt aanzetten. Ik heb wel een disclaimer, ik ben namelijk geen medicus en deze visualisatie vervangt geen medische behandeling of medicatie.  Verder ga ik ervan uit dat angst het energieniveau van je lichaam verlaagt, en dat je daardoor vatbaarder kunt zijn voor het virus. Door middel van deze hypnosevisualisatie laat ik je middels een diepe ontspanning, je energieniveau verhogen.

De intentie van deze hypnosevisualisatie is dus om je vanuit ontspanning je energiesysteem en daardoor je immuunsysteem te boosten. Via je onbewuste brein, kun jij zelf je lichaam zoveel mogelijk voorbereiden voor het geval je in aanraking komt met het virus. Het is voor mij een experiment, ik heb geen bewijs dat het werkt, ik krijg wel goede reacties op deze visualisatie dat mensen in een diepe ontspanning gaan.

hypnose, tjepkema coaching, stress, burn-out loopbaan

Durf jij dit experiment met mij aan te gaan? Luister dan deze hypnosevisualisatie:

Laat je mij weten wat je ervan vond? Wil je ook een keer in mijn stoel?

Beluister de hypnose visualisatie.

Nog wat tips voordat je begint: zoek een rustige plek waar je ongestoord kunt zitten of liggen. Leg eventueel een dekentje over je heen. Bestuur geen auto of een machine.
 

Heb je nog vragen of ben je opzoek naar tips gericht op jouw toekomst in combinatie met je loopbaan? Stuur dan een email naar marjon@tjepkemacoaching.nl. Ik nodig je vervolgens uit voor een gratis telefonische gesprek om jouw gewenste toekomstbeeld te bespreken.

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!