Hypnose

Doorbreek je patronen en overtuigingen door het inzetten van hypnose

Hypnose zet ik in als jij niet meer helpende patronen en overtuigingen snel wilt doorbreken.

Ik zet hypnose in als hulpmiddel waarbij gewerkt wordt met verbeelding en zelfsuggestie in een rustige, kalme toestand, (trance) met het accent op reflectie en communicatie met jezelf. 

Bij hypnose wordt de diepe ontspanning (trance) opgeroepen voor een bepaald doel. Hypnose is dus geen doel op zich, het doel is het transformeren van je niet helpende patronen en overtuigingen.

Tijdens de sessie, die een uur tot maximaal 2 uur, kies ik uit een breed scala van technieken, dat passend is bij jouw hulpvraag.

Hypnotherapie in zijn algemeenheid kan worden ingezet bij zowel lichamelijke, psychische als emotionele klachten met als doel deze te verminderen of op te lossen. Maar ook bij verbeteren en versterken van prestaties, van gevoelens of ervaring van het ‘zelf’. De symbolische processen, herinneringen en gevoelens helpen jou je probleem of conflict te begrijpen en op te lossen. Wat zo mooi is aan hypnose dat het je positieve gevoelens versterkt, het contact herstelt met de eigen innerlijke kracht en dat je opnieuw leert genieten.

hypnose, tjepkema coaching, stress, burn-out loopbaan

Hypnose zet ik in als kortdurende interventie, gemiddeld zijn er drie sessies nodig om een blijvende verandering te bewerkstelligen om jouw patroon of overtuiging te doorbreken. In het geval dat er een volgende hulpvraag naar boven komt, dit gebeurt een enkele keer, dan zijn er meer dan drie sessies nodig, en kan er uiteraard een langer traject worden afgesproken. 

Wil jij patronen of overtuigingen doorbreken middels hypnose?

Ben je nieuwsgierig wat hypnose is en of het echt zal werken?

Neem dan contact op. Ik help je graag!

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!