De Werkenergieanalyse

Een groot deel van onze tijd zijn we aan het werk. Dat kost energie, maar als het goed is krijg je ook energie van je werk. Heb jij een goede energiebalans, of merk je de laatste tijd dat je te veel vermoeid bent en ervaar je voornamelijk spanning in je werk?

Of zoek je juist meer uitdaging in je werk en wil je jezelf verder ontwikkelen, waarbij je de regie in eigen hand wil nemen?

Dan is de Werkenergieanalyse® het juiste instrument voor jou!

Jantien

“Ik ervaarde erg veel spanning in mijn werk en kon er niet goed de vinger op leggen. Na 1 gesprek heb ik duidelijk gekregen welke stressbronnen dit waren en wat ik er zelf aan kan doen. Tevens heb ik geleerd om te focussen op mijn energiebronnen, waardoor mijn energiebalans weer optimaals is, echt top!”

De werkenergieanalyse helpt je om dit mogelijk te maken

De werkenergieanalyse® is een analyse-instrument dat eenvoudig online kan worden ingevuld. Je krijgt inzicht in jouw energie- en stressbronnen op zowel organisatie- als functieniveau. Dit wordt visueel weergegeven in een persoonlijke rapportage die je vervolgens bespreekt met mij.

Je ontdekt op welke aspecten jij wel of geen invloed hebt, waardoor je weet welke toekomstige acties voor jou effectief zijn. Samen maken wij een persoonlijk prioriteitenplan zodat je daarna direct en doelgericht aan de slag kunt gaan.

De werkenergieanalyse® ondersteunt je bij het zelfverzekerd en doelgericht sturen van jouw carrière. Want alleen werk dat bij jou past, geeft steeds weer plezier, energie en voldoening! Haal het beste uit jezelf! Daar pluk je niet alleen op je werk maar ook in je privéleven de vruchten van!

Hannelore

“Door de werkenergieanalyse weet ik nu dat ik nog voldoende uitdaging heb in mijn huidige functie en me veel beter kan specialiseren dan nog meer te gaan verbreden. Door de concreet geformuleerde acties heb ik nu veel meer focus en rust gekregen.”

Aanmelden voor de werkenergieanalyse

Ben je opzoek naar antwoorden en concrete, praktische tips om jouw loopbaan weer energie te laten opleveren? Neem dan contact op voor het maken van de werkenergieanalyse. Als gecertifieerd coach van de werkenergieanalyse vertel ik je hoe het precies in zijn werking gaat (de online vragenlijst) en wanneer we de uitslag van jouw analyse bespreken. Tijdens deze bespreking krijg je van mij concrete en praktisch handvatten voor meer werkenergie.

Wil je eerst nog meer informatie hierover, aarzel dan niet en neem contact op!

Contact

Bel me op 06-30546837 of mail me via marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ondersteun en inspireer je hierbij graag.

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tjepkema coaching? Meld je dan hier aan!