Coach Zutphen: loopbaanbegeleiding & stress en burn-out

Ben je op zoek naar een vakkundige coach in de regio Zutphen (Overijssel)? Tjepkema Coaching is gespecialiseerd in loopbaancoaching, coaching bij burn-out en stress maar ook in vitaliteitscoaching en re-integratiecoaching tweede spoor.

Patronen doorbreken tijdens coaching

“Niemand is te jong of te oud om nieuw gedrag aan te leren of nieuwe wegen in te slaan.” Dit betekent dat er voor iedereen kansen liggen voor verandering en we samen door coaching die kansen voor jou gaan blootleggen. Ik beschouw een coachingstraject als geslaagd wanneer jij je patronen, overtuigingen en kwaliteiten helder hebt en vanuit daar stappen kunt zetten naar een nieuwe toekomst.

Ik kan je helpen met de volgende vraagstukken:

Vitaliteitscoaching

Wanneer je weinig energie hebt en jij je vermoeid voelt betekent dit dat er dingen in jouw leven zijn die je te veel energie kosten. Wanneer je lange tijd in een staat van vermoeidheid doorleeft raak je uitgeput en in het slechtste geval krijg je te maken met een burn-out. Dit wil je hoe dan ook voorkomen.

Als vitaliteitscoach help ik je oplossingen te vinden. Samen vinden we de onderliggende oorzaak van je probleem en komen we tot een passend plan van aanpak.

Zie ook: vitaliteitscoaching

burnoutcoaching zutphen overijssel

Outplacement

Tijdens een outplacementtraject ga je met een loopbaanadviseur op zoek naar een nieuwe baan. Samen brengen we in kaart wie je bent, wat je graag doet en waar je goed in bent. Dit resulteert in een plan van aanpak waarmee je aan de slag kunt op weg naar een nieuwe baan.

Zie ook: outplacement

outplacement zutphen overijssel

Loopbaancoaching hoogsensitieve mensen

Ik ben gespecialiseerd in coaching van hoogsensitieve mensen. Dit geldt niet alleen voor loopbaancoaching maar ook voor coaching algemene zin. Herken jij je in het profiel van iemand die hoogsensitief is en loop je vast op vraagstukken met betrekking tot vitaliteit dan kan ik je helpen. Het kan zijn dat je in een verkeerde werkomgeving zit waardoor je continue overprikkeld bent. Maar het kan ook goed zijn dat je stress ervaart door een verkeerde ademhaling. Juist wanneer je sensitief bent spelen deze factoren een grote rol.

Meer weten: loopbaancoaching HSP

Coaching bij burn-out en stress

Ervaar je stress- of burn-out klachten dan is het tijd om in actie te komen. Stress kan ontstaan door werk- of privéomstandigheden. Dit kan zich fysiek en mentaal uiten.

Bijvoorbeeld door chronische vermoeidheid, hoofdpijn, een opgejaagd gevoel maar ook door paniekaanvallen, slapeloosheid en een uitgeput gevoel.

Wanneer je kiest voor coaching gaan we kijken waar je stressklachten wegkomen en wat je moet doen om stress uit je leven te bannen.

coaching hsp hoogbegaafd zutphen

Cursus: verhoog je vitaliteit op de werkvloer

Wil je meer energie in je werk en in je privé leven ervaren? Dan wil ik je kennis laten maken met mijn cursus ‘kraak de vitaliteitscode’. In korte tijd leer jouw persoonlijke vitaliteitscode kennen. Dat wil zeggen dat je jouw werkpatronen gaat leren herkennen en doorbreken waardoor je onder aan de streep meer energie overhoudt.

Tijdens de cursus ga je aan de slag met je leefstijl en je mindset. Samen gaan we dieper in op de materie waardoor je concrete stappen kunt zetten met betrekking tot jouw energieniveau en loopbaanvraagstukken.]

Zie ook: cursus ‘kraak je vitaliteitscode’

Re-integratie tweede spoor

Wanneer je ziek bent geweest en je op zoek moet naar een nieuwe baan dan kom je voor een ingewikkeld vraagstuk te staan. Je bent er een tijd uit geweest en het kan zijn dat jij je onzeker voelt.

Samen met mij als re-integratiecoach stellen we een trajectplan op. Zodoende eindigen we met een plan op maat.

Zie ook: re-integratiecoach voor traject 2e spoor

Wie ben ik en hoe werk ik?

Mijn specialisatie is coaching in de zorg en het onderwijs. Ervaring in de praktijk bij verschillende organisaties en een aantal doelgerichte opleidingen hebben mij gemaakt tot de coach die iedere dag met plezier haar werk doet.

Loopbaancoaching Overijssel

Het inspireert me om te zien hoe mijn klanten veranderingen ondergaan. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen kansen liggen om te veranderen. Mijn werkwijze is hier dan ook gebaseerd. Wanneer je gedragspatronen weet te doorbreken en je intuïtie leert volgen, ben je in staat om nieuwe wegen in te slaan.

Wil je mij beter leren kennen, zie ook: over mij en mijn werkwijze

Actief in heel Overijssel

Ik verzorg niet alleen coaching in Zutphen maar in heel OverijsselAlmelo,  Deventer, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal,  Ommen, Rijssen, Raalte, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle en Enschede

Handige informatie

Op mijn site vind je blogs waarin ik mijn expertise met je deel. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Contact

Bel mij op 06-30546837 of e-mail mij via marjon@tjepkemacoaching.nl voor een vrijblijvend gesprek.