Coach Hengelo: loopbaancoaching + stress- en burnout

Ben je op zoek naar een vakkundige coach in de regio Hengelo (Overijssel)? Tjepkema Coaching is gespecialiseerd in loopbaancoaching, coaching bij burnout en stress maar ook in vitaliteitscoaching en re-integratiecoaching tweede spoor.

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is uitermate geschikt wanneer:

  • je een nieuwe baan zoekt
  • je vastloopt in je huidige baan
  • je van mening bent dat de functie die je nu invult niet meer past bij wie je bent
  • je een passende studie zoekt
  • geen aansluiting meer vindt bij de organisatie waar je werkt

Vaak is het moeilijk door de bomen het bos te zien en te ontdekken waar je moet beginnen. Als loopbaancoach bied ik houvast door het geven van nieuwe inspiratie, motivatie en inzicht in je sterke en zwakke kanten.

Zie ook: loopbaancoaching en loopbaancoaching hoogsensitieve mensen

Loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding Hengelo

Vitaliteitscoaching

Wanneer je last hebt van vermoeidheid, stress of het gevoel hebt dat je futloos bent dan is de kans groot dat er ergens iets spaak loopt in jouw leven. Dit kan privé of zakelijk zijn. De vraag is hoe je dit omdraait.

Als vitaliteitscoach help ik je oplossingen te vinden. Samen vinden we de onderliggende oorzaak van je probleem en komen we tot een passend plan van aanpak.

“Ik heb heel veel plezier van je coaching gehad en mijn zoektocht naar mijzelf is toen spontaan begonnen. Ook kwam het besef dat ik nog erg vast zat aan het verleden en dat ik toen muren had opgeworpen die nu niet meer nodig zijn. Ik ben je echt nog steeds heel dankbaar voor de vitaliteitscoaching: het was een ommekeer voor mij.

Zie ook: vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching Hengelo

Re-integratie tweede spoor

Wanneer je ziek bent geweest is het niet makkelijk om een baan te zoeken. De markt is veranderd en jij bent veranderd. Het inzetten van een 2e spoortraject is een wettelijke verplichting voor de werkgever en zal op zijn vroegst na de achtste week van de arbeidsongeschiktheid worden ingezet.

Samen met mij als re-integratiecoach stellen we een trajectplan op. Zodoende eindigen we met een plan op maat.

Zie ook: re-integratiecoach voor traject 2e spoor

Outplacement

Outplacement is samen met een coach/loopbaanadviseur op zoek gaan naar een nieuwe baan. Ieder outplacementtraject verloopt op een andere manier. Tijdens een outplacementtraject gaan we aan de slag met:

  • jouw profiel (wie ben je, welke eigenschappen heb je, welke werkervaring heb je, wat vind je leuk en wat niet?)
  • plan van aanpak, welke stappen ga je zetten op weg naar een nieuwe baan
  • begeleiding bij het solliciteren, wat doe je wel en wat doe je niet?

Zie ook: outplacement

Outplacement Hengelo (overijssel)

Coaching bij stress en burnout

Ben je uitgeput, heb je geen energie, heb je last van heftige stressklachten of zit je in een burn-out. Wanneer je tegen een burn-out aan zit of in een burn-out zit krijg je te maken met serieuze vraagstukken.

Je lijf weigert, je geest weigert en toch draait je leven door. Hoe ga je om met je werkomgeving, met collega’s, met familie en vrienden. Hoe vind je jouw energie terug. Allemaal vraagstukken die we behandeling tijdens de coaching.

Coaching bij stress en burnout Hengelo (overijssel)

Actief in heel Overijssel

Ik verzorg coaching in OverijsselAlmelo,  Deventer, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal,  Ommen, Rijssen, Raalte, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle en Enschede

Handige informatie

Op mijn site vind je blogs waarin ik mijn expertise met je deel. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Contact

Bel mij op 06-30546837 of e-mail mij via marjon@tjepkemacoaching.nl voor een vrijblijvend gesprek.