Coach Deventer: loopbaanbegeleiding & stress en burn-out

Ben je op zoek naar een vakkundige coach in de regio Deventer (Overijssel)? Tjepkema Coaching is gespecialiseerd in loopbaancoaching, coaching bij burn-out en stress maar ook in vitaliteitscoaching en re-integratiecoaching tweede spoor.

Wie ben ik?

Zit je met je handen in het haar, omdat je eigenlijk een ander pad in wilt slaan, maar geen idee hebt welke? Of heb je binnenkort een sollicitatiegesprek voor je droombaan, maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Deventer en de rest van Overijssel? Zoek dan niet verder, want bij mij ben je aan het perfecte adres! Ik ben Marjon Tjepkema en met Tjepkema Coaching kan ik je op verschillende gebieden helpen.

Loopbaanontwikkeldadvies

Zo bied ik loopbaanontwikkeladvies, waarbij ik je help na te denken over wat je kunt doen om in ontwikkeling te blijven om zo lang mogelijk te kunnen blijven werken. Daarnaast bied ik loopbaancoaching, waarbij ik samen met jou kijk naar de eventuele volgende stappen in jouw loopbaan. Wil je een carrièreswitch maken of juist verder komen in je huidige carrière? Ik kan je daarin begeleiden.

Zie ook: Loopbaanontwikkeladvies

Sollicitatiecoaching

Zie je de vacature van jouw droombaan en wil je opvallen tussen al die andere cv’s en motivatiebrieven? Door middel van sollicitatiecoaching kan ik je helpen om die droombaan ook daadwerkelijk te bemachtigen. Voel je je moe, futloos en heb je maar weinig energie?

Dan kan ik je als vitaliteitscoach ook helpen. Samen met jou ga ik op zoek naar de onderliggende problemen en daar zoeken we passende oplossingen voor. Alles om je weer energiek en vitaal te laten voelen.

Zie ook: Sollicitatiecoach: hulp bij solliciteren

Vitaliteitscoaching en reintegratiecoach Deventer (Overijssel)

Re-integratiecoaching

Wil je weer aan het werk na een lange periode thuiszitten vanwege ziekte? Ik ga samen met jou op zoek naar een baan die past bij jouw kwaliteiten en talenten.

Als re-integratiecoach wil ik niets liever dan dat jij weer lekker aan het werk kan met een baan die echt bij je past. Stel; je bent net ontslagen en een nieuwe baan laat op zich wachten. Dat kan erg heftig zijn. Als outplacementcoach sta ik je bij en begeleid ik je intensief bij de verwerking van het ontslag en de zoektocht naar de ultieme nieuwe baan.

Zie ook: Re-integratiecoach voor traject 2e spoor

Bij welke vraagstukken helpt loopbaancoaching?

Loopbaancoaching kan uitkomst bieden in vele gevallen, zoals:

  • Wanneer je een carrièreswitch wilt maken;
  • Wanneer je ontslagen bent;
  • Wanneer je verder wilt groeien in je huidige carrière;
  • Wanneer je op zoek bent naar jouw kwaliteiten en talenten;
  • Wanneer je merkt dat het werk je meer energie kost dan het je oplevert;
  • Wanneer je weer gelukkig wilt zijn met je werk;
  • Wanneer je je werk-privé balans weer in orde wilt krijgen;
  • Wanneer je je afvraagt hoe jouw kansen zijn op de arbeidsmarkt of bij je werkgever;
  • Wanneer je (weer) je loopbaan en de ontwikkelingen daarvan in eigen handen wilt nemen.
Outplacement en loopbaancoaching Deventer (Overijssel)

Waarom een loopbaancoach inschakelen?

Een loopbaancoach helpt je en begeleid je in de zoektocht naar jouw eigen kwaliteiten, talenten en drijfveren. Als loopbaancoach wil ik dat je gelukkig naar je werk gaat en dat je er juist energie van krijgt in plaats van dat het je energie kost.

Een loopbaancoach geeft je een duwtje in de goede richting, maar uiteindelijk ben jij degene die zelf je loopbaan in handen hebt een aanstuurt. Werkplezier en zelfvertrouwen zijn woorden waar loopbaancoaches veel waarde aan hechten. Bovendien kan een loopbaancoach je inzichten geven die je anders niet zou hebben gehad. Deze vorm van zelfkennis kan weer worden ingezet in je verdere loopbaan.

Zie ook: Loopbaancoach

Wat levert loopbaancoaching je op?

Loopbaancoaching levert rust, balans, plezier, werkgeluk en energie op. Wellicht heb je eindelijk je droombaan gevonden, haal je daar veel voldoening uit en ervaar je veel werkgeluk. Of ben je geswitcht naar een andere baan, kun je daar veel meer je ei in kwijt, ervaar je daardoor meer plezier en levert het meer energie op dan je vorige baan. Je hebt meer zelfvertrouwen, meer zelfkennis en meer balans in je leven. Je hebt je loopbaan helemaal in eigen handen en weet er zelf sturing aan te geven.

Sollicitatiecoaching Deventer (Overijssel)

Outplacement

Tijdens een outplacementtraject ga je met een loopbaanadviseur op zoek naar een nieuwe baan. Samen brengen we in kaart wie je bent, wat je graag doet en waar je goed in bent. Dit resulteert in een plan van aanpak waarmee je aan de slag kunt op weg naar een nieuwe baan.

Zie ook: outplacement

Wie is Marjon Tjepkema en hoe werk ik?

Zoals gezegd is mijn naam Marjon Tjepkema. Ik werd gegrepen door het vak coaching bij mijn vorige werkgever, waar ik veel voldoening haalde uit het begeleiden van mensen die in de WAO dreigden te komen of werkeloos werden.

Daarnaast heb ik ervaring opgedaan als coach, HRM-adviseur en trainer binnen diverse sectoren. Uiteindelijk heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen met Tjepkema Coaching, waar ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van heb gehad! Ik heb inmiddels flink wat kennis en ervaringen opgedaan om je te kunnen helpen, wat je vraag of probleem ook is. Ik wil mijn werkplezier inzetten om het jouwe ook te vinden!

Werkwijze

Iedere loopbaancoach werkt op zijn of haar eigen manier. Doordat iedereen anders is, lever ik enkel en alleen maatwerk. Samen kijken we naar je gedrag en beantwoorden vragen als wat doe je wel en wat doe je juist niet?

En vooral, waarom precies? Nieuw gedrag of het verbreken van oude patronen kan altijd, hoe jong of oud je ook bent. Wanneer jij je patronen, kwaliteiten en overtuigingen helder op het netvlies hebt staan, is voor mij het traject geslaagd. Zeker wanneer je van daaruit stappen kunt zetten naar een nieuwe toekomst.

Actief in heel Overijssel

Ik verzorg niet alleen coaching in Deventer maar in heel OverijsselAlmelo,  Deventer, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Zutphen, Oldenzaal,  Ommen, Rijssen, Raalte, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle en Enschede

Handige informatie

Op mijn site vind je blogs waarin ik mijn expertise met je deel. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Contact

Bel mij op 06-30546837 of e-mail mij via marjon@tjepkemacoaching.nl voor een vrijblijvend gesprek.