Workshop Lunch & Learn: Succesvol solliciteren

Workshop Lunch & Learn: Succesvol solliciteren

Lunchworkshop dinsdag 29 mei 2018

Succesvol solliciteren!

Heb je al een tijdje niet meer gesolliciteerd maar wil je dit weer gaan doen en weet je niet goed hoe dit aan te pakken? Voel je weerstand of grote spanning als je al maar aan het woord sollicitatie denkt? Heb je diverse keren gesolliciteerd maar wordt je niet uitgenodigd of aangenomen? Wil je een volgende stap zetten om succesvoller te solliciteren?

Vind je dat je het eigenlijk zelf moet kunnen? Weet je eigenlijk heel goed welke baan je zoekt maar lukt het telkens net niet of durf je niet? Heb je hulp nodig om de volgende stap te zetten?

Tijdens een lekkere lunch gaan we in een kleine groep (maximaal 4 plekken) aan de slag met jullie vraagstukken in deze interactieve workshop. Je gaat naar huis met oplossingen hoe je je volgende stappen gaat zetten naar je droombaan.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar marjon@tjepkemacoaching.nl en je naam en adresgegevens te sturen.

Datum: Dinsdag 29 mei 2018
Tijd: van 12.00 tot 14.00 uur
Locatie: Hazenweg 50 te Hengelo
Kosten: 35 euro, lunch inbegrepen en de rekening krijg je vooraf toegestuurd

 

Marjon Tjepkema on FacebookMarjon Tjepkema on Linkedin
Marjon Tjepkema
Mijn plezier en voldoening haal ik uit mijn missie om ieder individu in zijn/haar kracht te zetten zodat minder mensen langdurig uitvallen met psychische klachten en waarbij vitaliteit het uitgangspunt is. Mijn motto is dat “niemand te oud is om nieuw gedrag aan te leren of nieuwe wegen in te slaan”. Mijn coachingstraject is geslaagd als mijn klant zijn of haar overtuigingen helder krijgt en daardoor stappen gaat zetten naar een nieuwe toekomst. Ik coach professionals (vanaf MBO+) met stressklachten of loopbaanvraagstukken. Het is plezierig en uitdagend om ze te versterken in hun vitaliteit.