Workshop Lunch & Learn: Maak leuk werk van je baan!

Workshop Lunch & Learn: Maak leuk werk van je baan!

Lunchworkshop vrijdag 18 oktober 2018

Maak leuk werk van je baan!

Sleep jij jezelf al een tijdje naar je werk? Ben je gestressed of onzeker in je werk? Moet er brood op de plank komen en durf je geen keuzes te maken?

Heb je genoeg van je huidige baan maar in je hart weet je dat dit eigenlijk het leukste werk is maar weet je niet zo goed wat je moet veranderen? Of wil je heel graag een andere baan maar weet je niet zo goed wat dan? Heb je hulp nodig om de volgende stap te zetten?

Tijdens een lekkere lunch gaan we in een kleine groep (maximaal 4 plekken) aan de slag met jullie vraagstukken in deze interactieve workshop. Je gaat naar huis met oplossingen hoe je je volgende stappen gaat zetten in je loopbaan.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar marjon@tjepkemacoaching.nl en je naam en adresgegevens te sturen.

Datum: Vrijdag 18 oktober 2018
Tijd: van 12.00 tot 14.00 uur
Locatie: Hazenweg 50 te Hengelo
Kosten: 35 euro, lunch inbegrepen en de rekening krijg je vooraf toegestuurd

 

Marjon Tjepkema on FacebookMarjon Tjepkema on Linkedin
Marjon Tjepkema
Mijn plezier en voldoening haal ik uit mijn missie om ieder individu in zijn/haar kracht te zetten zodat minder mensen langdurig uitvallen met psychische klachten en waarbij vitaliteit het uitgangspunt is. Mijn motto is dat “niemand te oud is om nieuw gedrag aan te leren of nieuwe wegen in te slaan”. Mijn coachingstraject is geslaagd als mijn klant zijn of haar overtuigingen helder krijgt en daardoor stappen gaat zetten naar een nieuwe toekomst. Ik coach professionals (vanaf MBO+) met stressklachten of loopbaanvraagstukken. Het is plezierig en uitdagend om ze te versterken in hun vitaliteit.